Parkeren in Amsterdam. Vind een parkeerplaats in Amsterdam

Deze locatie ligt binnen de volgende parkeerzone:
T11A
Tariefcode 01 (5,00) » details« details
Eur. 5,00:
900-2400: ma-za
1200-2400: zo

eerste | vorige | resultaten 1 t/m 10 van 12 | volgende
eerste | vorige | resultaten 1 t/m 10 van 12 | volgende

Alle informatie over parkeren in Amsterdam

Parkeren in Amsterdam? - Parken in Amsterdam

Op onze site vindt U enkele goedkopere parkeeralternatieven.

Goedkoop parkeren in Amsterdam centrum

In het centrum van Amsterdam kunt goedkoop parkeren. U kunt al parkeren  voor €20 voor 24 uur. U kunt deze parkeeractie boeken via de website www.20voor020.nl De eigenaar van deze actie heeft ook een leuk YouTube filmpje gemaakt over de parkeeractie 20voor020.nl. Met deze actie kunt u nog een parkeerplaats reserveren 20 minuten voordat u arriveert. U kunt deze actie ook reserveren via uw smartphone of tablet. 80% van de klanten geeft aan nog een keer gebruik te gaan van deze parkeeractie. Onze klanten geven aan dat de parkeerlocatie P1 Parking Amsterdam centrum zeer makkelijk te bereiken is. Vanuit de parkeergarage ben je direct in het centrum van Amsterdam. Indien je niet per voet verder wilt reizen, dan staan alle trams en bussen voor en/of achter het centraal station van Amsterdam.

P+R parkeren in Amsterdam - p+r parken Amsterdam - p+r parkplätze Amsterdam

Aan de aan de rand van de stad vindt u de diverse P+R terreinen. Het P+R tarief is €1 voor 24 uur parkeren. U kunt maximaal 4 dagen gebruik maken van dit P+R tarief. Wij horen goede verhalen van klanten over de P+R locatie Olympisch Stadion. U neemt op de ring A 10 de afslag S108. Vanuit deze P+R locatie bent u met de tram of bus snel in het centrum van Amsterdam. De P+R tarieven van Amsterdam treft u aan op de detailpagina's.  Let erop, dat u voldoet aan de P+R voorwaarde.  Indien u niet aan deze voorwaarden voldoet betaalt u het kortparkeer tarief in plaats van het P+R tarief. U kan dan zomaar €49 duurder uit zijn.

Waar parkeren in Amsterdam Zuid Oost

Waar kunt u het beste parkeren als u naar Amsterdam Zuid Oost gaat. Wij geven alle informatie over parkeren in Amsterdam Zuid Oost, zodat u dicht bij uw eindbestemming staat als u naar de volgende locaties gaat: Arena, Pathe Arena, Ziggo Dome, Heineken Music Hall, Amsterdamse Poort, Borchland en Villa Arena.

Het aantal parkeer locaties

Het aantal parkeerlocaties op de Parkeerlijn voor Amsterdam is 50. We geven de volgende parkeerlocaties weer: parkeergarages in het centrum in Amsterdam tot parkeren in de overige Stadsdelen
zoals in Oost, West en Osdorp, Noord en Zuid. De parkeerlocaties in Amsterdam Zuid
Oost staan apart weergegeven.

Parkeertarieven op straat in Amsterdam

Het tarief van parkeren op straat ligt in Amsterdam tussen de €3 per uur (buitenwijken) en €5 per uur (centrum).

Op zondag kunt u in sommige stadsdelen gratis parkeren. In het centrum is parkeren op zondag niet gratis.

Parkeerkaarten - Dagkaarten
In Amsterdam is het mogelijk in de parkeerautomaat een dagkaart te kopen. Met een dagkaart kunt u een dag parkeren in Amsterdam, wat vaak voordeliger is dan losse uren te betalen. De tarieven van parkeren op straat staan sinds kort ook vermeld op Parkeerlijn.nl. Bovenaan de zoekresultaten staan de parkeertarieven die gelden in de parkeerzone, waarop u heeft gezocht.

Goedkoop parkeren bezoek theater Carré en/of Nationale Opera & Ballet

Als u wilt parkeren nabij het Koninklijk Theater CarréNationale Opera,   Nationale Ballet of Muziektheater Amsterdam, dan kunt u gebruik maken van een goedkope parkeerticket via de website P1kaart.

U reserveert via deze actie een parkeerplek op de door u gewenste datum tegen een vaste prijs van €16 per bezoek. Deze kaart is 8 uur geldig en normaliter betaalt u hier € 34,50 voor. Welke voordelen levert deze parkeerkaart u op: ten eerste een korting van €18,50 ten opzichte van het reguliere tarief. Ten tweede garanderen wij dat er voor u parkeerplaats vrij gehouden wordt in de parkeergarage Markenhoven. Deze plaatsgarantie geldt vanaf twee uur vóór aanvang van de gekozen voorstelling bij de theaters.

De diverse website om goedkoop parkeertickets voor de theaters rond het Waterlooplein en de Stopera te bestellen zijn:

Winkelen, Theater, Musea, Attracties in Amsterdam

Uitgebreid shoppen in een warenhuis, struinen over de markt, winkelen in Magna Plaza, kunst kopen of bijzondere winkeltjes in de negen straatjes. Ook op zondag kunt u terecht!!

Er valt veel te beleven in Amsterdam! Naar de kermis, dansen op een festival, naar een sportevenement, luisteren naar prachtige muziek

Amsterdam heeft zeer bekend musea. Ga eens naar het Van Gogh museum, Rijksmuseum, Stedelijk museum, Anne Frank museum, grachtenmusea, Joods Historisch museum of het verzetsmuseum. Maar ook modernere musea zoals NEMO.

In Amsterdam vindt u de volgende muziek podia: het Concert gebouw, Nationale Opera & Ballet (voorheen het Muziektheater), Melkweg en Paradiso.

Als u in Amsterdam bent moet u natuurlijk ook de dierenpark Artis
bezoeken. De grootste attractie van Amsterdam is nog altijd meevaren met een rondvaartboot. Vanuit de grachten krijgt u nog een beter beeld van de mooie grachtenpanden en de historie van Amsterdam.

Kerken; bezoek eens de Nieuwe Kerk, de Westertoren en de Scheierstoren.

Blijf eens wat langer in Amsterdam.

 

Meer informatie over parkeren in Amsterdam, bereikbaarheid, parkeertarieven en tijden treft u aan op de website van de gemeente Amsterdam »

  • Parkeren
  • Parkeerterrein
  • P+R
  • Vliegveld
  • Ziekenhuis
  • Straatparkeren
  • Carpoolplaats
  • Opladen
  • Trucks

De 10 beste resultaten van uw zoekopdracht