Parkeren in Haarlem. Vind een parkeerplaats in Haarlem

eerste | vorige | resultaten 1 t/m 10 van 21 | volgende
eerste | vorige | resultaten 1 t/m 10 van 21 | volgende

Alle informatie over parkeren in Haarlem

Parkeerlijn; op de Parkeerlijn treft u meer dan 20 parkeerlocaties aan in de gemeente Haarlem.

Parkeerroute; op de parkeer verwijs borden wordt aangegeven of er nog ruimte beschikbaar is in de parkeergarages. 

Goedkoop parkeren in Haarlem - parkeergarage Haarlem

Gratis - goedkoop parkeren; Winkelen in Haarlem: goedkoop parkeren in de Cronjégarage in Haarlem Noord. 

Parkeren Haarlem centrum

De parkeergarages in het centrum van Haarlem heten parkeergarage Houtplein, De Dreef, De Kamp, Raaks en Station. De duurste parkeergarage in het centrum is de parkeergarage De Appelaar.

P+R Haarlem

Overzicht van de P+R locaties in Haarlem en de directe omgeving.

Parkeren ziekenhuizen Haarlem

Hier treft u het overzicht aan van de diverse ziekenhuizen in Haarlem en waar u kunt parkeren.

Toerisme; Haarlem is bekend om zijn zeer gezellige winkelcentrum, musea en het mooie provinciehuis.

Haarlem heeft alles in huis voor een dagje heerlijk winkelen. De autoluwe, monumentale binnenstad telt volop exclusieve winkels, trendy kledingzaken, charmante antiek- en curiosawinkeltjes en talloze speciaalzaken op elk denkbaar gebied. In de grote winkelstraten zijn bovendien de belangrijkste (inter)nationale winkelketens te vinden. Deze enorme verscheidenheid leverde Haarlem een aantal keren de titel ‘Beste winkelstad van Nederland’ op. En ook de 'Leukste winkelstraat van Nederland’, de Kleine Houtstraat, bevindt zich in Haarlem.

Winkelroutes: De leukste en meest hippe winkels op het gebied van mode, wonen, culinaire lekkernijen, cadeaus, kinderen en vintage zijn gebundeld in zes kleine folders. Deze winkelroutes zijn verkrijgbaar bij VVV Haarlem aan het Verwulft 11

Haarlem kent een levendig uitgaansleven met sfeervolle clubs, discotheken, bars en cafés in alle soorten en maten. Poppodium Patronaat behoort al jaren tot de top tien van de kernpodia in Nederland, kent een sterke programmering en heeft een geheel eigen karakter. In De Lichtfabriek vinden dancefeesten en culturele evenementen plaats, een prima locatie om uit te gaan.

In de zomer zitten de terrassen op de Grote Markt, de Botermarkt, de Oude Groenmarkt, het Klokhuisplein en langs het Spaarne gezellig vol. Ook stadsstrand De Oerkap is 's zomers een bijzondere uitgaansplek.

Haarlem staat bekend om haar rijke culinaire leven. De stad telt na Maastricht de meeste cafés en restaurants van Nederland. Haarlem heeft voor elk wat wils: van trendy koffiebars en uitstekende lunchrooms tot gezellige borrellocaties en bijzondere restaurants, van eenvoudig tot exclusief. Maar lekker eten en drinken kan ook tijdens ‘Haarlem Culinair’, hét jaarlijks terugkerende evenement in augustus waar diverse restaurants zich aan het publiek presenteren. Haarlem kent tevens veel culinaire speciaalzaken.

Haarlem is vanouds een stad van kunst en cultuur en op dit gebied is er nog steeds veel te beleven. De Haarlemse podia, de Stadsschouwburg Haarlem, Philharmonie, Toneelschuur en Patronaat bieden een kwalitatief hoogwaardig programma op het gebied van toneel, dans, film en muziek.

In het Frans Hals Museum is veel kunst uit de Gouden Eeuw te zien, waaronder werken van de Haarlemse schilders Frans Hals, Jacob van Ruisdael en Pieter Saenredam. In Teylers Museum, het oudste museum van Nederland, waant men zich in de 18e eeuw. Het Dolhuys laat de bezoeker op interactieve wijze kennismaken met de geschiedenis van de psychiatrie. Het museum won de Nederlandse Design Prijs in de categorie ‘Exhibiton & Experience Design’.

Maar Haarlem heeft ook een reputatie hoog te houden als schrijversstad. Veel bekende Nederlandse schrijvers zijn hier geboren of werk(t)en hier. Denk aan grote namen als Nicolaas Beets, Lodewijk van Deijssel, Godfried Bomans, Louis Ferron, Harry Mulisch en Lennaert Nijgh.

In de aangename binnenstad van Haarlem is veel te zien en te beleven. Het is daarom zeker aan te bevelen om een of meerdere dagen in Haarlem te verblijven. Haarlem biedt vele mogelijkheden voor een heerlijk verblijf. Van een intieme bed & breakfast in een monumentaal pand tot een luxe vier sterren hotel in de historische binnenstad. Of het een kort of lang verblijf is, alleen, met z’n tweetjes of een groep. Alles is mogelijk.

Let ook op de mooie weekendaanbiedingen van de Haarlemse hotels!

Meer informatie over parkeren in Haarlem, bereikbaarheid, parkeertarieven en tijden treft u aan op de website van de gemeente Haarlem »

  • Parkeren
  • Parkeerterrein
  • P+R
  • Vliegveld
  • Ziekenhuis
  • Straatparkeren
  • Carpoolplaats
  • Opladen
  • Trucks

De 10 beste resultaten van uw zoekopdracht